Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Dekoracija za rojstni dan

Baloni Dekoracija Za Rojstni Dan

Baloni so odlična dekoracija za praznovanje rojstnega dne. Z njimi lahko ustvarite veselo in barvito vzdušje, ki bo navdušilo tako otroke kot odrasle. V tem članku bom predstavil nekaj nasvetov za dekoracijo z baloni za rojstni dan.

Zakaj so baloni odlična dekoracija za rojstni dan?

 • So zabavni in veseli
 • Pritegnejo pozornost in ustvarijo praznično vzdušje
 • So cenovno ugodni
 • Enostavni so za postavitev
 • Na voljo so v široki paleti barv

S pravilno postavitvijo lahko baloni močno popestrijo prostor in ga spremenijo v pravo praznovanje. V nadaljevanju sledi nekaj nasvetov, kako to doseči.

Kako izbrati balone?

Ko izbirate balone za dekoracijo rojstnega dne, upoštevajte naslednje:

Velikost balonov

Izberite različne velikosti balonov za bolj dinamičen videz. Veliki baloni bodo dominirali, manjši baloni pa bodo zapolnili praznine.

Barve

Izberite barve, ki se ujemajo z barvno shemo zabave. Za dečka izberite modre, zelene ali rdeče balone. Za deklico roza, vijolične ali rumene balone. Za nevtralne barve izberite belo, črno, sivo ali zlato.

Material

Lateks baloni so cenejši, a manj trajni. Mylar oziroma folijasti baloni pa so dražji, a trajnejši in bleščeči.

Tematski baloni

Če je zabava tematska, poiščite balone, ki se ujemajo s temo. Na primer za rojstni dan s piratsko temo poiščite balone z motivom piratov.

Napihljivi baloni ali girlande

Razmislite ali želite napihniti vsak balon posebej ali raje izberete že narejene girlande. Girlande so hitrejše za postavitev, posamični baloni pa omogočajo več kreativnosti.

Baloni Dekoracija Za Rojstni Dan

Kako dekorirati prostor z baloni?

Ko izberete balone, je čas, da jih umestite po prostoru. Ena od možnosti je, da naredite balon lok iz večjih balonov ter ga namestite nad mizo s hrano ali nad plesišče.

READ  Baloni S Helijem

Balone lahko tudi zvežete v šopke ter jih obesite na stene ali strop. Lepe balon girlande lahko ovijete okoli stebrov, ograje stopnišča ali drugih elementov v prostoru.

Posamične balone lahko preprosto napihnete in jih položite po tleh ali mizah. Z večjimi šopki balonov lahko označite vhod ali center dogajanja.

Bodite kreativni in izkoristite ves prostor. Baloni naj bodo razporejeni po vseh kotih, da bodo gostje obkroženi z barvami in vzdušjem.

Nasveti za postavitev

 • Balone razporedite enakomerno po prostoru
 • Ustvarite center z večjimi šopki balonov
 • Uporabite različne višine – nekaj na tleh, mizah, steni
 • Baloni naj sledijo barvni shemi
 • Dodajte balon lok nad glavno mizo ali plesiščem
 • Bodite kreativni z vezavo balonov – šopki, girlande, figurice

Nekaj zabavnih idej z baloni

Poleg osnovne dekoracije, lahko z baloni ustvarite tudi nekaj interaktivnih elementov zabave.

Baloni za razbijanje

Napihnite nekaj balonov in vanje skrijte majhna presenečenja, kot so bonboni, nalepke, majhni igrački. Nato jih obesite na vrvico ali palico in pustite otrokom, da jih razbijajo. To je vedno zabavna aktivnost na rojstnodnevnih zabavah.

Balon ples

Dajte vsakemu otroku balon, ki ga mora med plesom držati med seboj in partnerjem. Kdor prvi spusti balon ven, izpade. Zmagovalec dobi nagrado.

Baloni za želje

Pripravite balone, na katere gostje lahko napišejo svoje želje za rojstnodnevnega slavljenca. Nato jih pustite, da spustijo balone proti stropu. Lep prizor in lep spomin.

Balon selfiji

Pripravite kotiček, kjer se gostje lahko fotografirajo z velikimi in pisanimi baloni. Dodajte rekvizite kot so klobuki, očala in napis #rojstnidan. Zabavni selfiji bodo ostali v spominu.

Zaključek

Z malo truda in kreativnosti lahko z baloni hitro spremenite navaden prostor v pravo praznovanje polno barv in vzdušja. Naj bo to domača dnevna soba ali velika dvorana, baloni bodo poskrbeli za nasmeh na obrazih tako otrok kot odraslih. Sledite zgornjim nasvetom za izbiro, postavitev in aktivnosti z baloni ter pričarajte nepozaben rojstni dan.

READ  Party Shop Ljubljana

Baloni Dekoracija Za Rojstni Dan

Related posts

Dekoracija Za Rojstni Dan

admin

Namizna Dekoracija Za Rojstni Dan

admin

Dekoracija Za Prvi Rojstni Dan

admin

Leave a Comment