Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Dekoracija za rojstni dan

Dekoracija Mize Za Rojstni Dan

Rojstni dan je poseben dan v letu, ko praznujemo rojstvo svojih najdražjih. Ena ključnih stvari pri praznovanju rojstnega dne je miza – kjer se zberemo s prijatelji in družino ter uživamo v hrani, pijači in druženju. Zato je pomembno, da mizo lepo okrasimo in ustvarimo praznično vzdušje.

V tem članku bomo govorili o tem, kako dekorirati mizo za rojstni dan – od izbire prtov, pribora in kozarcev do sveč, balonov in drugih dekoracij. Podali bomo tudi nekaj nasvetov, kako prilagoditi dekoracijo starosti in spolu slavljenca ter kako v dekoracijo vključiti rojstnodnevno tematiko.

Izbira Prtov

Izbira pravega prta je odličen način, da mizi dodamo barvo in vzorec. Če praznujete rojstni dan otroka, izberite pisane in živahne prte z vzorci, ki vključujejo njihove najljubše like, živali ali barve. Za odrasle lahko izberete bolj elegantne prte v njihovih najljubših barvah.

Namesto običajnih prtov lahko uporabite tudi papirnate prte, ki jih lahko popolnoma prilagodite temi zabave. Natisnite lahko slike slavljenca skozi leta, najljubše citate ali pa preprosto izberete prte z rojstnodnevno tematiko.

Izbira Pribora in Kozarcev

Pribor in kozarci so prav tako odlična priložnost za vključevanje rojstnodnevne dekoracije. Namesto običajnih kozarcev lahko uporabite kozarce za shot z rojstnodnevnimi motivi ali pa kupite plastične kozarce v živih barvah.

Tudi pri priboru lahko izberete takšnega z veselimi vzorci ali pa z rojstnodnevno tematiko. Dodate lahko tudi serviete v barvah, ki se ujemajo s preostalo dekoracijo. Za še več zabave lahko namesto običajnih krožnikov uporabite papirnate krožnike.Dekoracija Mize Za Rojstni Dan

Sveče in Baloni

Sveče in baloni so nepogrešljiv del vsake rojstnodnevne dekoracije. Namestite lahko številčnico, ki predstavlja starost slavljenca ali pa napihljive številke. Ne pozabite na rojstnodnevne svečke na torti ali pecivu.

READ  Baloni Dekoracija Za Rojstni Dan

Baloni so odličen in cenovno ugoden način za dodajanje barv in vzdušja. Izberete lahko eno barvo ali pa kombinacijo barv. Dodajte lahko tudi balone z natisnjenimi črkami imena slavljenca ali letnico rojstva. Z baloni lahko okrasite tudi stene ali vrata.

Ostala Dekoracija

Poleg prtov, pribora, kozarcev, sveč in balonov obstaja še veliko drugih možnosti, kako mizo in prostor dekorirati v rojstnodnevnem vzdušju:

– Girlande in zastavice
– Pisani papirnati krožniki, kozarci, pribor
– Okraski iz piščančje žice v obliki številk ali črk
– Konfeti
– Pisemski trakovi
– Slike in fotografije slavljenca
– Rojstnodnevne čestitke

Lahko tudi posnamete in natisnete fotografije gostov z zabavnimi rojstnodnevnimi kapami ali očali in jih razporedite po mizi. Bodite kreativni in v dekoracijo vključite, kar koli spominja na slavljenca in njegove najljubše stvari.

Nasveti za Dekoracijo Glede na Starost

Kako dekorirati mizo, je odvisno tudi od starosti slavljenca:

Otroški rojstni dnevi (2-12 let)
– Živahne barve
– Liki iz risank in filmov
– Interaktivne dekoracije (napihljivi gradovi, pisani baloni itd.)
– Slastice in prigrizki v živih barvah

Najstniki (13-17 let)
– Modne barve in vzorci
– Fotografije najstniških idolov
– Okraski v slogu najnovejših trendov
– Priljubljene sladice najstnikov

Odrasli (18 let+)
– Elegantni, nevtralni odtenki
– Sveče za romantično vzdušje
– Izvirni aranžmaji cvetja
– Fine pijače in prigrizki za odrasle

Nasveti za Dekoracijo Glede na Spol

Dekoracija se lahko razlikuje tudi glede na spol slavljenca:

Dekoracija za dekleta/ženske:
– Nežne barve – roza, vijolična, mint zelena
– Cvetlični motivi in aranžmaji
– Sveče za romantično vzdušje
– Sladice v obliki src
– Glamurozni dodatki – bleščice, metuljčki itd.

READ  Dekoracija Za 18 Rojstni Dan

Dekoracija za dečke/moške:
– Moški odtenki – modra, zelena, siva
– Športni motivi – žoge, dresi
– Grill za žar in mesni prigrizki
– Prigrizki v obliki avtomobilčkov, raket itd.
– Dekoracija v slogu najljubšega športa

Zaključek

Dekoracija mize za rojstni dan zahteva malce načrtovanja, da res ustvarite popolno vzdušje za praznovanje. Upoštevajte okuse in želje slavljenca ter izberite dekoracijo, ki odraža njihovo osebnost.

Z izbiro pravih prtov, posode, pribora in ostalih dekorativnih elementov lahko mizo spremenite v pravo praznično goščavo. Naj bo vzdušje sproščeno, veselo in predvsem – polno ljubezni do slavljenca!

Dekoracija Mize Za Rojstni Dan

Related posts

Baloni S Helijem

admin

Dekoracija Torte Za Rojstni Dan

admin

Dekoracije za rojstnodnevne zabave najstnikov

admin

Leave a Comment