Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Ženska moda

Spletne Trgovine Ženska Moda Tuje

V zadnjih letih je nakupovanje preko spleta postalo izjemno priljubljeno. Še posebej velja to za področje mode, kjer lahko ženske najdejo ogromno izbiro oblačil, modnih dodatkov in čevljev po ugodnih cenah. Mnoge tuje spletne trgovine ponujajo zadnje modne trende in oblačila priznanih blagovnih znamk, ki jih v Sloveniji morda ne moremo dobiti ali pa so predraga.

Spletne Trgovine Ženska Moda Tuje

Prednosti nakupovanja v tujih spletnih trgovinah

Obstaja več prednosti nakupovanja ženske mode v tujih spletnih trgovinah:

 • Večja izbira oblačil in modnih dodatkov
 • Dostop do zadnjih modnih trendov
 • Nižje cene za oblačila priznanih blagovnih znamk
 • Pogoste popuste in akcije
 • Enostavno primerjanje cen in izdelkov
 • Ugodnejša dostava v primerjavi s fizičnimi trgovinami

Večja izbira oblačil in modnih dodatkov

Tuje spletne trgovine ponujajo veliko večjo izbiro ženskih oblačil in modnih dodatkov kot fizične trgovine v Sloveniji. Lahko najdemo tudi bolj unikatna in posebna oblačila, ki jih pri nas ni mogoče dobiti. S spletnim nakupovanjem lahko dostopamo do izdelkov številnih blagovnih znamk iz celega sveta.

Dostop do zadnjih modnih trendov

Preko tujih spletnih trgovin lahko ženske hitro pridejo do zadnjih modnih smernic in trendov, ki so morda v Sloveniji na voljo šele čez nekaj mesecev. Tako lahko sledijo modi in nosijo najnovejša oblačila ter dodatke preden postanejo splošno razširjeni pri nas.

Nižje cene za oblačila priznanih blagovnih znamk

Mnoge tuje spletne trgovine ponujajo oblačila in modne dodatke priznanih blagovnih znamk kot so Zara, H&M, Mango itd. po nižjih cenah kot jih najdemo v fizičnih trgovinah v Sloveniji ali na njihovih spletnih straneh. Z nakupom v tujini lahko prihranimo tudi do 50% na posameznih kosih oblačil.

Pogoste popuste in akcije

V tujih spletnih trgovinah pogosto najdemo posebne ponudbe, popuste in akcije na modna oblačila in dodatke. Nekatere imajo redne sezonske razprodaje z velikimi popusti ali dnevne/tedenske akcije z znižanimi cenami na izbrane artikle. S spremljanjem teh akcij lahko še dodatno prihranimo.

READ  Vero Moda Ženska Obleka

Enostavno primerjanje cen in izdelkov

Spletno okolje omogoča lažje in hitrejše primerjanje cen ter značilnosti različnih izdelkov iz več spletnih trgovin hkrati. S tem lahko izberemo najboljšo ponudbo glede na naš proračun in želje. Primerjamo lahko tudi ocene drugih uporabnikov pri posameznih trgovcih.

Ugodnejša dostava v primerjavi s fizičnimi trgovinami

Spletne trgovine pogosto ponujajo brezplačno dostavo nad določenim zneskom nakupa ali pa je le-ta bistveno cenejša kot pri fizičnih trgovcih. Dostava je prav tako veliko hitrejša, saj ni potrebno čakati na uvoz iz tujine. Blago ponavadi dobimo v nekaj dneh po plačilu.

Kaj moramo vedeti pri nakupovanju v tujih spletnih trgovinah?

Čeprav ima nakupovanje v tujih spletnih trgovinah veliko prednosti, moramo biti pozorni na nekaj stvari:

 • Morebitne carinske dajatve in DDV ob prejemu pošiljke
 • Veljavnost vračila izdelkov in reklamacij
 • Preverjanje verodostojnosti in zaupanja vrednosti spletne trgovine
 • Varovanje osebnih podatkov

Morebitne carinske dajatve in DDV ob prejemu pošiljke

Pri nakupih izven EU moramo računati na morebitne dodatne stroške ob prejemu pošiljke v Sloveniji. Odvisno od vrednosti pošiljke lahko carina zaračuna uvozne dajatve, DDV in druge pristojbine. Te stroške moramo upoštevati pri končni ceni izdelkov.

Veljavnost vračila izdelkov in reklamacij

Pred nakupom preverimo pogoje vračila izdelkov in veljavnost garancij pri izbrani tuji spletni trgovini. Pri nekaterih so lahko strožji pogoji kot jih imamo v Sloveniji, zato je dobro vedeti kaj lahko pričakujemo v primerih, ko želimo izdelek zamenjati ali vrniti.

Preverjanje verodostojnosti in zaupanja vrednosti spletne trgovine

Najbolje je, da pred prvim nakupom malce raziščemo izbrano tujo spletno trgovino in preverimo njeno verodostojnost. Preglejmo splošne pogoje poslovanja, načine plačil in poiščimo morebitne ocene drugih uporabnikov. S tem se izognemo morebitnim prevaram ali težavam pri poslovanju.

READ  Kašna Je Moška Moda Za 2024

Varovanje osebnih podatkov

Pri poslovanju s tujino bodimo še posebej pozorni na varovanje osebnih podatkov, ki jih posredujemo trgovcu. Preverimo njihove prakse glede zasebnosti podatkov in poskrbimo, da so vsi postopki čim bolj varni in zaščiteni.

Najbolj priljubljene tuje spletne trgovine za žensko modo

Nekatere najbolj priljubljene in zaupanja vredne tuje spletne trgovine za nakup ženske mode so:

 • ASOS – velika britanska spletna trgovina z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki. Ponujajo lastno blagovno znamko in več kot 850 drugih znamk. Cene so dokaj ugodne, pogosto imajo velike popuste.
 • Boohoo – prav tako britanska spletna trgovina, ki se osredotoča predvsem na mlajšo populacijo. Imajo lastne znamke ob enakih ali nižjih cenah kot konkurenca.
 • About You – nemška spletna trgovina z več kot 300 modnimi znamkami. Ciljajo na mlajšo generacijo, imajo pa oblačila vseh velikosti. Poudarek je na individualnem slogu.
 • Zalando – evropski modni gigant s sedežem v Nemčiji. Ena večjih spletnih trgovin z oblačili, obutvijo in modnimi dodatki. Imajo ogromno znamk za vse okuse.

Sklepne misli

Nakupovanje ženske mode v tujih spletnih trgovinah ima očitne prednosti v primerjavi s fizičnimi trgovinami. Večja ponudba, boljše cene in zadnje modne smernice so le nekatere od njih. Kljub temu pa moramo biti pozorni na morebitne pasti, kot so skriti stroški in preverjanje verodostojnosti trgovcev. Z malce pazljivosti lahko uživamo v vseh dobrih platih spletnega nakupovanja tujih modnih oblačil in dodatkov.

Spletne Trgovine Ženska Moda Tuje

Related posts

Ženska Moda Orsay

admin

Ženska Moda V 90

admin

Današnja Ženska Moda

admin

Leave a Comment