Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Moška moda

Europark Trgovine Moška Moda

Europark Trgovine Moška Moda je veriga trgovin, specializirana za moško modo. V Sloveniji imajo več poslovalnic, kjer ponujajo oblačila, obutev in modne dodatke priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah.

V nadaljevanju bomo podrobneje predstavili zgodovino Europarka Trgovine Moška Moda, njihovo ponudbo izdelkov, prednosti nakupovanja pri njih in potencialne ciljne skupine.

Zgodovina Europark Trgovine Moška Moda

Europark Trgovine Moška Moda je bila ustanovljena leta 2005. Sprva so imeli eno poslovalnico v nakupovalnem središču Europark v Mariboru, kjer so se osredotočili izključno na moško modo. Z leti so razširili mrežo poslovalnic na več nakupovalnih središč po Sloveniji.

Leta 2010 so odprli drugo poslovalnico v Europarku v Novem mestu, leta 2013 tretjo v Celju in leta 2016 četrto v Murski Soboti. V vseh poslovalnicah ponujajo enako širok izbor moških oblačil in modnih dodatkov priznanih blagovnih znamk.

Ponudba izdelkov

V Europark Trgovinah Moška Moda lahko najdete naslednje skupine izdelkov:

Moška oblačila

– Srajce (poslovne, sproščene, kratkih in dolgih rokavov)
– Puloverji in jopice
– Hlače (elegantne, jeans, kavbojke)
– Sakoi in suknjiči
– Moške kopalke
– Spodnje perilo

Moška obutev

– Čevlji (športni, elegantni, pohodni)
– Natikači
– Sandali

Moški modni dodatki

– Pasovi
– Klobuki
– Kape
– Rutke
– Torbice
– Nahrbtniki
– Denarnice
– Sončna očala
– Urne
– Parfumi

Med znamkami, ki jih najdete v Europark Trgovinah Moška Moda so Jack & Jones, Selected Homme, Only&Sons, Camel Active, Cars, Pierre Cardin, Australian, Big Star, Tom Tailor, Esprit in številne druge.

Europark Trgovine Moška Moda

Prednosti nakupovanja

Kaj so glavne prednosti nakupovanja v Europark Trgovinah Moška Moda?

Ugodne cene

Cene izdelkov so v primerjavi z maloprodajnimi trgovinami posameznih znamk precej ugodnejše. To je posledica nakupa večjih količin blaga neposredno od proizvajalcev in posledično nižjih stroškov. Prihranek je lahko tudi do 60% v primerjavi z rednimi maloprodajnimi cenami.

READ  Maribor Kvalitetna Ženska Moda

Velika izbira znamk in izdelkov

V poslovalnicah Europarka Trgovine Moška Moda lahko izbirate med več kot 50 priznanimi blagovnimi znamkami. Poleg oblačil in obutve je na voljo tudi bogata ponudba modnih dodatkov, kot so klobuki, torbice, sončna očala in ura. Vse na enem mestu za celovit moški stajling.

Stalne akcije in popusti

Europark Trgovine Moška Moda redno pripravljajo atraktivne akcije in visoke popuste na izbrane artikle ali določene znamke. Tako lahko še dodatno privarčujete pri nakupih. Najboljše ponudbe in popuste spremljajte v njihovih tiskanih katalogih ali preko spletne strani oz. družbenih omrežij.

Sodobne poslovalnice

Poslovalnice Europarka so velike, pregledne in sodobno opremljene. Izdelki so lepo predstavljeni, da se lažje orientirate. Osebje v trgovinah je prijazno in vam z veseljem svetuje pri izbiri. Poslovalnice se nahajajo v večjih nakupovalnih središčih, kjer lahko kombinirate nakupe z drugimi opravki.

Ciljne skupine

Komu so namenjene Europark Trgovine Moška Moda oz. kdo so potencialni kupci?

Moški, ki želijo slediti modnim trendom

Trgovina ponuja širok nabor modnih oblačil in dodatkov priznanih blagovnih znamk za moške, ki radi sledijo modi in želijo biti oblečeni v trendi slog.

Moški, ki iščejo razmerje med ceno in kvaliteto

Moški, ki iščejo kakovostna oblačila in modne dodatke po ugodni ceni, bodo zadovoljni s ponudbo v Europark Trgovinah Moška Moda.

Mladi, ki si želijo oblikovati svoj stil

Z izbiro trendi in cenovno ugodnih oblačil ter dodatkov si mladi lažje privoščijo oblikovanje svojega prepoznavnega sloga.

Moški na potovanjih ali službenih poteh

Ponudba Europark Trgovin je zanimiva tudi za moške na potovanjih, ki potrebujejo hitro in ugodno osvežitev garderobe ali nadomestitev pozabljenih kosov oblačil.

READ  Moška Moda 2024

Moški, ki iščejo darila

Modni dodatki, kot so denarnice, pasovi, klobuki ali sončna očala so lahko odlična izbira za moška darila (npr. za rojstni dan ali obletnico).

Sklep

Europark Trgovine Moška Moda predstavljajo odlično priložnost za nakup kakovostnih in modnih moških oblačil ter dodatkov priznanih blagovnih znamk po zelo ugodnih cenah.

Z veliko izbiro izdelkov, rednimi popusti in akcijami ter sodobnimi poslovalnicami v večjih mestih po Sloveniji so zanimiva destinacija za nakupe za vse moške, ki sledijo modi ali iščejo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Europark Trgovine Moška Moda

Related posts

Kašna Je Moška Moda Za 2024

admin

S Oliver Slovenija

admin

Europak Oliver Moška Moda Leto 2024

admin

Leave a Comment