Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Moška moda

Europak Oliver Moška Moda Leto 2024

Europak Oliver je vodilni slovenski proizvajalec moške mode, ki vsako leto predstavi novo kolekcijo oblačil in modnih dodatkov za prihajajočo sezono. Za leto 2024 so pri Europaku Oliver pripravili trendovsko kolekcijo, ki bo navdušila vse modne navdušence. V nadaljevanju bomo podrobneje predstavili ključne modne trende in kos oblačil iz nove moške kolekcije Europak Oliver za pomlad/poletje 2024.

Glavni modni trendi

Modni oblikovalci pri Europaku Oliver so za leto 2024 identificirali nekaj ključnih modnih trendov, ki bodo zaznamovali prihajajočo sezono. To so:

  • Retro stil 70. let
  • Živahne barve
  • Vzorci – predvsem črtasti vzorci
  • Udobje in ohlapnost
  • Trajnostna moda

Retro stil 70. let

V novi kolekciji Europaka Oliver je močno viden vpliv mode 70. let prejšnjega stoletja. To se odraža predvsem v krojih sak in hlač, uporabi živih barv ter vzorcev. Modni dodatki, kot so sončna očala z velikimi okvirji in naglavne rute, še dodatno poudarijo ta retro videz.

Živahne barve

Barvna paleta nove kolekcije vsebuje živahne in kričeče barve, kot so rumena, oranžna, rožnata, rdeča in zelena. Take barve odražajo poletni čas in dobro razpoloženje. Kombiniranje živih barv daje modnim kombinacijam dodaten kanček svežine.

Vzorci

Vzorci bodo prav tako pomemben modni element v letu 2024. Najbolj priljubljeni bodo črtasti vzorci v kombinaciji z enobarvnimi kosii oblačil. Primer so črtaste srajce ali pa hlače v kombinaciji z enobarvnim puloverjem ali jakno.

Udobje in ohlapnost

Kosi oblačil v novi kolekciji Europaka Oliver dajejo velik poudarek udobju. Zato so srajce, puloverji in jakne nekoliko bolj ohlapni, hlače pa prostejšega kroja. Tako lahko dosežemo sproščen videz, a hkrati ostanemo elegantni.

Trajnostna moda

Europak Oliver se zaveda pomena trajnostne mode, zato v svoji novi kolekciji uporabljajo materiale iz recikliranih vlaken ali bombaža iz ekološke pridelave. S tem zmanjšujejo svoj ogljični odtis in prispevajo k varovanju okolja.

READ  Army Shop Slovenija

Europak Oliver Moška Moda Leto 2024

Ključni kosii oblačil

V nadaljevanju bomo podrobneje predstavili nekaj ključnih kosov oblačil iz nove moške kolekcije Europak Oliver za pomlad/poletje 2024.

Srajce

V kolekciji najdemo različne tipe srajc, od klasičnih do bolj sproščenih in ohlapnih modelov. Priljubljene bodo predvsem srajce iz lahkih materialov, kot sta lan ali bombaž. Pojavljajo se različni vzorci, najpogosteje črtasti, pa tudi potiski z abstraktnimi motivi ali floralnimi elementi. Barve srajc segajo od nežnih pastelnih do živih neonskih odtenkov.

Puloverji

Zraven srajc bodo nepogrešljivi kos v garderobi puloverji. Najdemo jih v različnih materialih – bombaž, volna, mešanice z umetnimi vlakni. Kroji so ohlapnejši, z okroglim ali V izrezom za lažje kombiniranje. Tudi tu ne manjka vzorcev – črtasti, karo ali pa potiski. Barve se ujemajo z barvno paleto srajc.

Jakne in jopiči

Za hladnejše pomladne in poletne večere bo primerna lahka jakna ali pa jopič. Priljubljeni bodo predvsem jeans jopiči v modri ali črni barvi, pa tudi bolj sproščeni bomber jopiči iz lahkih materialov. Jakne so ohlapnejših krojev iz mehkih tkanin, pogosto v živih barvah in z vzorci.

Hlače

V kolekciji najdemo tako klasične kot sproščene kroje hlač. Priljubljene bodo predvsem jeans hlače v modri barvi, pa tudi hlače khaki barve iz lažjih tkanin. Kroji so nekoliko širši in udobnejši. Pojavljajo se tudi vzorci – potiski, črte ali karo vzorci. Zanimivi so tudi modeli trenerk iz mehkih materialov.

Sklepne misli

Kolekcija Europak Oliver za pomlad/poletje 2024 predstavlja popolno mešanico aktualnih modnih trendov in nadgrajenih klasičnih kosov, ki bodo relevantni tudi v prihodnjih sezonah. Z izbiro materialov in barv ter pozornostjo na trajnostno modo so ustvarili kolekcijo, ki bo ugajala tako modnim navdušencem kot tudi moškim, ki iščejo udobna in klasična oblačila. Verjamemo, da bo nova kolekcija Europaka Oliver navdušila vse ciljne skupine.

READ  Moška Abstraktna Moda

Related posts

S Oliver Slovenija

admin

Moška Poslovna Moda

admin

Italijanska Moška Moda

admin

Leave a Comment