Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Moška moda

Moška Moda Arum

Moška moda Arum je v zadnjih letih doživela velik preporod. Vedno več moških se zanima za modo in želi oblačila, ki odražajo njihov osebni slog. Pri tem igra pomembno vlogo podjetje Arum, ki ponuja kakovostna in trendovska oblačila za sodobnega moškega.

V tem članku bomo podrobneje predstavili znamko Arum, njene kolekcije in kako lahko z oblačili Arum ustvarite svoj edinstven slog. Osredotočili se bomo tudi na trende v moški modi in kako jih Arum vključuje v svoje kolekcije.

Zgodovina in filozofija znamke Arum

Podjetje Arum je bilo ustanovljeno leta 2015 v Ljubljani. Ustanovitelja sta Uroš Mohorič in Boštjan Okorn, dolgoletna prijatelja in navdušenca nad modo. Njuna vizija je bila ustvariti kakovostna in obenem dostopna oblačila za sodobnega urbanega moškega.

Filozofija Arum temelji na kombinaciji klasične elegance in sodobnih trendov. Želijo ustvarjati časovno nevtralne kos, ki jih je mogoče nositi več sezon, hkrati pa vnašajo trende, ki odražajo moderno dobo. Poseben poudarek dajejo kakovosti materialov in izdelave.

Moška Moda Arum

Zakaj izbrati oblačila Arum?

Obstaja več razlogov, zakaj je vredno izbrati oblačila moške mode Arum:

Kakovostna oblačila po dostopnih cenah

Arum ponuja odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Uporabljajo materiale odlične kakovosti, kot so bombaž, volna in usnje. Kljub temu so cene oblačil dostopne in primerljive s cenami v trgovinah z oblačili na drobno.

Sodoben in eleganten slog

Oblačila Arum združujejo sodobne trende z nevtralnim in elegantnim slogom, ki je primeren za različne priložnosti. Lahko jih kombinirate za vsakdanjo rabo v službi ali prostem času ali za bolj slovesne dogodke.

Udobna in kakovostna izdelava

Veliko pozornosti posvečajo kroju oblačil, da lepo padejo in so udobna za nošenje. Šivi so kakovostni, materiali pa dihajoči in prijetni na dotik. Oblačila Arum bodo tako videti dobro in se dobro počutili.

READ  Army Shop Slovenija

Osebna nota

Znamka Arum cilja na sodobnega urbanega moškega, ki želi v svoj slog vnesti osebno noto. Zato ponuja dovolj nevtralne kose, ki jih lahko prilagodite svojemu okusu in jih kombinirate na svoj način.

Trendi v moški modi 2023

Kaj lahko pričakujemo od moške mode v letu 2023? Poglejmo nekaj ključnih trendov, ki jih bo Arum vključil v svoje nove kolekcije.

Udobje kot prednost

V ospredje prihajajo še udobnejši kroji in mehkejši materiali, kot so flis in mehka volna. Priljubljeni bodo široki kroji s prostimi silhuetami – od oblačil do obutve.

Žametna renesansa

Vrača se žamet v vseh barvah in krojih, od suknjičev do hlač. Dodaja kanček razkošja in slovesnosti vsakemu outfitu.

Moč barv

Sodobna moška moda postaja vse bolj barvita. Poleg nevtralnih barv prihajajo v ospredje živahne barve, kot so zelena, modra in rožnata. Barve se bodo pojavljale v neočekivanih kombinacijah.

Vzorci in teksture

Vzorci bodo še naprej trendovski, posebej karo vzorci v večjih merilih. Tudi teksture bodo pomemben modni element, predvsem mešanje gladkih in grobih površin.

Moška Moda Arum

Kolekcije Arum

Arum vsako sezono predstavi dve glavni kolekciji – pomlad/poletje in jesen/zima. V nadaljevanju bomo na kratko predstavili zadnji dve kolekciji.

Pomlad/poletje 2023

Zadnja pomladno-poletna kolekcija Arum izraža sproščen in brezskrben poletni slog. V ospredju so naravni materiali, kot sta lan in bombaž, v svetlih barvah peska, bež in modre. Najdemo lahko široke hlače, lagodne srajce in lahke suknjiče za tople dni. Kolekcija vključuje tudi nekaj kosov v živih barvah za tiste, ki iščejo nekaj več poudarka. Skratka, popolna izbira za poletne mesece.

Jesen/zima 2023

Najnovejša jesensko-zimska kolekcija postavlja v ospredje udobje in toplino. Najdemo tople puloverje, flis jakne in zimska oblačila iz mehke volne. Kolekcija vključuje tudi kosmatega žameta za kanček razkošja. Barve so nevtralne, prevladujejo odtenki sive, rjave in zelene. Skratka, vse kar potrebujete, da ostanete topli in udobni v hladnih mesecih.

READ  Moška Moda Srajce

Slogi moške mode Arum

Oblačila Arum so dovolj vsestranska, da jih lahko kombinirate v različne sloge, odvisno od vašega okusa in potreb. Tukaj je nekaj idej, kako lahko ustvarite svoj edinstven slog z oblačili Arum.

Poslovni slog

Za službo izberite elegantna oblačila v nevtralnih barvah, kot so siva, črna ali modra. Odlične izbire so usnjeni čevlji, fina volnena srajca in suknjič iz kolekcije Arum Essentials. Dodajte usnjeno torbo za eleganco in profesionalnost.

Športni slog

Sproščen športni videz dosežete s širokimi puloverji, udobnimi hlačami ter supergami ali drugimi športnimi copati iz zadnje kolekcije. Izberite živahne barve za dinamičen videz.

Elegantni slog

Za posebne priložnosti kombinirajte kosmateg žamet z elegantnim suknjičem in srajco za sofisticiran videz. Dodajte fino usnjeno torbo in čevlje ter ustvarite vrhunski elegantni slog.

Sklepne misli

Upamo, da ste s tem člankom dobili dober vpogled v znamko Arum in moško modo na splošno. Če iščete kakovostna, a cenovno dostopna oblačila, ki odražajo najnovejše trende, je Arum odlična izbira. Njihova oblačila lahko kombinirate v različne sloge, od poslovnega do sproščenega.

Z oblačili Arum boste videti dobro, se počutili udobno in izrazili svoj osebni slog. Tako da – sledite trendom, uživajte v kakovosti in odkrijte svoj edinstven slog z oblačili moške mode Arum!

 

Related posts

Moška Moda 2024

admin

Moška Moda 1985

admin

Moška Zimska Jakna

admin

Leave a Comment