Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Ženska moda

Kako se obleči za eleganten večerni izhod v Parizu kot ženska?

Pariz velja za eno najbolj romantičnih in elegantnih mest na svetu. Če se odpravljate tja na večerni izhod, boste gotovo želeli, da vaš videz ustreza vzdušju mesta. Kako se torej obleči, da boste videti dovolj elegantno za večerno druženje v prestolnici mode?

Ustrezna dolžina krila ali obleke

Pri izbiri oblačila za večerni izhod v Parizu je pomembno, da izberete ustrezno dolžino. Prekratke krilo ali obleka lahko delujeta neprimerno. Idealna dolžina naj sega tik nad koleno ali do sredine meč. To vam omogoča eleganten videz, ne da bi razkrivali preveč.

Dolžina midi, torej tik pod kolenom, je prav tako odlična izbira. Če želite nositi krajše krilo ali obleko, kombinirajte z nogavicami, da preprečite, da bi bilo videti preveč razkrivajoče.

Materiali

Pri izbiri materiala oblačila imejte v mislih letni čas in vrsto izhoda. Poleti so odlična izbira lahki materiali, kot sta svila ali bombaž. Zimski večeri zahtevajo toplejše tkanine.

Za bolj slovesne priložnosti izberite sijočo svilo, žamet ali brokat. Za manj formalna druženja so primernejši vsakdanji materiali, kot sta denim ali volna.

Ne pozabite tudi na dodatke! Elegantna svilena rutica, volnena kapa ali kakovosten pas lahko običajnemu videzu doda pridih razkošja.

Barve

Klasične barve, kot so črna, bela in rdeča, so vedno dobra izbira za večerni videz. Vendar pa to ne pomeni, da morate ostati popolnoma nevtralni.

Svetle barve, kot sta bordo ali kraljevsko modra, sta lahko prav tako primerni. Prav tako pastelni odtenki, kot sta breskvica ali mint zelena. Bodite pogumni in izstopajte iz množice!

Kombinirajte več barv za bolj igriv videz. Na primer, črno krilo z rdečo bluzo. Ali pa belo obleko z modrim pasom. Možnosti je neskončno!

READ  Kateri so ključni kosi za zimsko garderobo ženske?

Dodatki

Pravilna izbira dodatkov je ključnega pomena za dokončanje elegantnega večernega videza. Nekaj idej:

  • Nakit: uh, verižica okoli vratu, zapestnice, uhani
  • Torbica: večerna torbica, ovita okoli zapestja ali preko ramen
  • Pas: tanek usnjen ali svilen pas
  • Čevlji: salonarji, čeveljci na peto ali sandali na peto
  • Oblačila: bolero, pulover, kimono ali plašč za hladnejše večere

Poskrbite, da so dodatki usklajeni z oblačilom. Na primer, če nosite črno obleko, izberite črno ali srebrno verižico. Rdeči salonarji bi videz naredili še bolj dramatičen.

izhod v Parizu

Frizura

Lasje naj bodo urejeni v elegantno pričesko. Speti lasje v figo ali čebelji panj za slovesnejše priložnosti. Za manj formalna druženja poskusite odprt rep, valovite lase ali rahel čop.

Če imate dolge lase, jih nosite spuščene. Srednje dolge in kratke lase postavite z gelom ali lakom. Z akcesoriji, kot je trak za lase, naredite pričesko bolj igrivo.

Ličenje

Poudarite svoje najboljše lastnosti z ličenjem, primernim za večer. Rahlo posvetlite kožo s korektorjem ali osvetljevalcem. Poudarite ličnici z rdečilo v nežni barvi in maskaro. Za večerno priložnost si privoščite malce več senčila na vekah.

Ustnice naj bodo polne in sijoče. Izberite rdeče ali rožnato šminko. Za bolj nevtralen videz uporabite prozorno svetlečo se šminko. Ne pozabite na ličila! Rahlo naneseno rdečilo na lica doda svežino.

Komu je primeren ta slog oblačenja?

Eleganten večerni videz v Parizu je primeren za:

  • Romantične zmenke
  • Obiske gledališča, opere ali baleta
  • Večerjo v Michelinovi restavraciji
  • Koktajl zabave ali sprejeme
  • Koncerte klasične glasbe

Skratka, ta slog oblačenja je odlična izbira za vse vrste kulturnih dogodkov, zmenkov ali posebnih priložnosti.

Če želite ujeti duh Pariza, je ključnega pomena, da izžarevate slo in razkošje. S pravo kombinacijo krila, obleke, dodatkov in ličenja boste gotovo opazili razliko!

READ  Ženska Moda Uterque

Related posts

Današnja Ženska Moda

admin

Ženska Moda Začetek 20 Stoletja

admin

Maribor Kvalitetna Ženska Moda

admin

Leave a Comment