Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Moška moda

Masimo Duti Moška Moda

Masimo Duti je eden vodilnih slovenskih proizvajalcev moške mode. Podjetje ima dolgoletno tradicijo in izkušnje na področju oblikovanja in šivanja oblačil za moške. V svoji ponudbi imajo oblačila za vsakdanjo rabo, poslovna oblačila in tudi bolj svečana oblačila.

Masimo Duti sledi aktualnim modnim trendom, hkrati pa ohranja tudi nekatere klasične kroje, ki so vedno aktualni. Njihova oblačila odlikuje odlična kakovost materialov in izdelave. Poleg lastne proizvodnje imajo v ponudbi tudi nekaj izbranih tujih znamk.

V nadaljevanju bomo podrobneje predstavili ponudbo moške mode Masimo Duti.

Vsakdanja oblačila

Masimo Duti ima pestro ponudbo vsakdanjih oblačil za moške. To vključuje majice, srajce, puloverje, hlače, kavbojke in druga oblačila, primerna za vsakdanjo rabo.

Majice in srajce so na voljo v različnih barvah in krojih. Nekatere so bolj sproščene za prosti čas, druge so primernejše za kombiniranje s hlačami ali kavbojkami. Materiali vključujejo bombaž, lan ali mešanice.

Puloverji in jopice so toplejši kosi oblačil za hladnejše dni. Tudi tu lahko izbirate med različnimi materiali, debelinami in barvami. Na voljo so tako bolj športni puloverji kot tudi elegantnejši modeli.

Hlače za vsakdanjo rabo vključujejo jeans hlače, kavbojke, hlače iz bombaža ali drugih materialov. Kavbojke Masimo Duti se ponašajo z odlično kakovostjo, vzdržljivostjo in pasom. Na voljo so različni kroji glede na modne trende.

Za toplejše dni lahko izberete tudi kratke hlače ali bermude. Tudi tu je izbira pestra tako po modelih kot materialih.

Poslovna oblačila

Za vse, ki iščete poslovna ali bolj formalna oblačila, ima Masimo Duti široko ponudbo srajc, suknjičev, hlač in oblek.

Srajce za poslovna oblačila so večinoma narejene iz mešanice bombaža, lanu ali svile. Na voljo so v različnih barvah s potiski ali brez. Nekatere imajo tudi možnost dodatne personalizacije s inicialkami.

READ  Moška Moda Jesen 2024

Suknjiči in obleke sledijo aktualnim modnim smernicam, hkrati pa ohranjajo tudi nekatere klasične kroje, ki so primerni za vse priložnosti. Suknjiči so izdelani iz kakovostnih materialov, ki so lahki in dihajoči.

Hlače za poslovna oblačila vključujejo tako klasične hlače kot tudi jeans hlače primerne za manj formalne priložnosti. Na voljo so v različnih barvah in krojih.

Celotna ponudba poslovnih oblačil je zasnovana tako, da lahko sestavite končni videz glede na vaš okus in potrebe. S kombiniranjem različnih kosov lahko ustvarite videz, ki odraža vaš slog.

Masimo Duti Moška Moda

Svečana oblačila

Za posebne priložnosti, kot so poroke, pomembni poslovni dogodki ali slovesnosti, Masimo Duti ponuja svečana oblačila višjega cenovnega razreda.

Med svečanimi oblekami izstopajo predvsem obleke iz fine volne z dodatki iz svile ali kašmirja. Obleke so ročno izdelane z veliko pozornosti na detajle. Na voljo je tudi možnost prilagoditve obleke po meri.

Poleg oblek Masimo Duti ponuja tudi izbor elegantnih srajc ter finih suknjičev in hlač za sestavo celotne svečane oprave. Svečani suknjiči so narejeni iz materialov, kot sta volna ali kašmir. Na voljo so v klasičnih in modernih krojih.

Dopolnitev svečane oprave je tudi izbor kravat, metuljčkov in drugih modnih dodatkov. S tem lahko ustvarite videz po svojih željah.

Svečana oblačila Masimo Duti zagotavljajo vrhunsko kakovost, udobje ter eleganten in sofisticiran videz. Primerna so za vse, ki želite narediti dober vtis na pomembnih dogodkih.

Dodatki in modni trendi

Poleg oblačil Masimo Duti ponuja tudi izbor dodatkov, ki zaokrožijo končni videz. To vključuje pasove, kravate, rutice, nogavice in modno galanterijo, kot so denarnice ali sončna očala.

Pasovi so na voljo v usnju ali blagu z različnimi zaključki in širinami. Kravate in metuljčki sledijo aktualnim trendom tako po vzorcih kot materialih. Rutice in žepni robčki dodajo še zadnji piko na i videzu.

READ  Ženska Moda V Letu 2019

Masimo Duti redno spremlja modne trende in jih vključuje v svoje kolekcije. Trenutno so aktualni bolj sproščeni kroji oblačil z udobnejšimi materiali. Priljubljeni so tudi potiski, predvsem karo vzorci. Pri barvah prevladujejo zemeljski toni, modra in zelena.

Sledenje modnim smernicam in trendom omogoča, da so oblačila Masimo Duti vedno aktualna in sodobna. Kljub temu ohranjajo tudi nekatere klasične kos oblačil, ki jih lahko nosite več sezon zapored.

Zaključek

Masimo Duti je uveljavljeno slovensko podjetje na področju moške mode z dolgoletno tradicijo. Njihova oblačila združujejo odlično kakovost materialov in izdelave, udobje ter sledenje aktualnim modnim trendom.

Bogata ponudba vključuje oblačila za vse priložnosti – od vsakdanje rabe do poslovnih oblačil in svečanih oprav. S širokim naborom oblačil in dodatkov lahko ustvarite končni videz po svojih željah in potrebah.

Masimo Duti je dobra izbira za vse moške, ki cenijo kakovostna in modna oblačila po dostopnih cenah.

Related posts

Moška Moda Hipijev

admin

Moška Moda 20 Stoletja

admin

Moška Poslovna Moda

admin

Leave a Comment