Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Poroka

Poroka V Brdih

Poroka v Brdih je sanjska izbira za vse pare, ki si želijo intimno in romantično poroko v srcu slovenskih vinorodnih goric. Brda so znana po svojih vinogradih, vinarjih, dobri hrani in gostoljubnosti domačinov. Čudovita narava, slikovite vasi in prijazni ljudje ustvarijo popolno vzdušje za praznovanje najlepšega dne v življenju.

Zakaj izbrati poroko v Brdih?

1. Čudovita narava

Brda so znana po svojih zelenih gričih, vinogradih in sadovnjakih. Pogled na vinorodna pobočja in slikovite vasi je pravi balzam za oči. Zelena barva brdskih gričev in vinogradov ustvari popolno naravno kuliso za poročne fotografije.

2. Odlična lokalna hrana in vina

Brdca so ponosna na svojo kulinariko in odlična vina. Na poroki v Brdih boste lahko uživali v okusnih tradicionalnih jedeh, kot so brdski fuži, pršut, razne sladice in seveda vrhunska vina iz lokalnih vinarij. Kulinarično doživetje, ki ga ne smete zamuditi!

3. Intimno vzdušje

Poroka v Brdih ponuja bolj intimno in osebno vzdušje kot velike poročne dvorane. Majhne vasi, vinotoči in restavracije v objemu narave nudijo popoln ambient za manjšo in bolj sproščeno poroko. Brez dolgih seznamov gostov in protokolov – le vi, vaši najdražji in ljubezen.

4. Praznovanje s pogledom

Številni hoteli, restavracije in vinotoči v Brdih ponujajo čudovite razglede na okoliške griče in vinograde. S pogledom na zelene griče boste nazdravili ljubezni in začeli novo skupno pot. Ni lepšega kraja za praznovanje!

5. Gostoljubnost domačinov

Brdci slovejo po svoji gostoljubnosti in prijaznosti. Prebivalci Brdi bodo poskrbeli, da se bosta na vaši poroki počutila dobrodošla in domače. S svojo sproščenostjo in veseljem do življenja vam bodo pomagali ustvariti nepozabna poročna doživetja.

Poroka V Brdih

Kje izbrati lokacijo poroke v Brdih?

Hoteli

Hoteli, kot sta na primer Hotel San Martin v Šmartnem in Hotel Gradišče v Vipolžah, ponujajo vse potrebno za organizacijo celotne poroke na enem mestu – namestitev za goste, poročni obred, catering in pogostitve. Uživajte v razgledu na vinograde kar iz hotelske restavracije ali terase.

READ  Poroka V Prekmurju

Vinotoči in restavracije

Številni vinotoči, kot je na primer Vinotoč Marjan Simčič v Ceglem ali Vinska Klet Matjaž Klemenčič v Šmartnem, so prava paša za oči in omogočajo doživetje pristne brdske gostoljubnosti. Organizirajte manjšo in intimnejšo poroko v objemu brdskih vinogradov.

Poroka na prostem

Če si želite poroke v naravi, lahko izberete tudi lokacijo na prostem – sredi vinograda ali travnika z razgledom na briške griče. Na voljo so šotori in oprema za zaščito pred soncem ali dežjem. Ustvarite si pravljično poroko sredi zelenja!

Nastanitev za goste

Poleg hotelov v Brdih je na voljo veliko manjših nastanitev, od apartmajev do zasebnih sob. Gostje lahko prespijo v istem kraju kot poroka ali pa raziskujejo širšo okolico. Dobro izhodišče za odkrivanje Goriških brd in širše okolice.

Aktivnosti za goste

Degustacije vin

Brdca slove po odličnih vinih, zato je obisk katere od številnih vinskih kleti ali vinotočev obvezna točka programa. Gostje lahko spoznajo zgodbe vinarjev in okušajo vrhunska lokalna vina – popolno dopolnilo vsake poroke!

Sprehodi med vinogradi

Raziskovanje slikovite brdske pokrajine je nepozabno doživetje. Priporočamo sprehode ali kolesarjenje med vinogradi in vasicami. Spoznajte lepote in zanimivosti Goriških brd s pomočjo lokalnih vodnikov.

Kopanje na reki Soči

Soča s svojimi kristalno čistimi vodami in smaragdno zeleno barvo je ena glavnih turističnih znamenitosti zahodne Slovenije. Poleg raftinga in drugih vodnih športov je priljubljeno tudi kopanje in sončenje ob reki. Poskrbite, da bodo gostje domov odšli spočiti in polni lepih vtisov!

Related posts

Poroka V Bohinju

admin

Poroka Na Magistratu V Ljubljani

admin

Poroka V Šotoru

admin

Leave a Comment