Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Moška moda

Army Shop Kranj

Army Shop Kranj je specializirana trgovina za vojaško in taktično opremo v samem središču Kranja. Odprli so ga leta 2015 in hitro postali priljubljena destinacija za ljubitelje vojaške mode, zbiralce ter tiste, ki iščejo kakovostno taktično opremo.

V Army Shopu Kranj lahko najdete izjemno široko ponudbo izdelkov, od uniform, škornjev in obutve do opreme za taborjenje, nožev, torb in nahrbtnikov. Njihova prednost je tudi v tem, da izdelke lahko preizkusite in se posvetujete s strokovnim osebjem, ki vam bo z veseljem svetovalo in pomagalo izbrati pravo opremo za vaše potrebe.

Zgodovina

Army Shop Kranj sta leta 2015 ustanovila Aljaž Plevel in Gašper Plevel, brata navdušena nad vojaško opremo, zgodovino in outdoor aktivnostmi. Od nekdaj sta bila fascinirana nad kakovostjo in funkcionalnostjo vojaške opreme, zato sta želela to deliti tudi z drugimi.

Sprva sta izdelke prodajala preko spleta, dokler se nista leta 2017 odločila, da bosta svojo strast in poznavanje področja delila s širšo javnostjo. Tako sta v središču Kranja odprla fizično trgovino Army Shop Kranj, kjer sta združila bogato ponudbo vojaške opreme z osebnim svetovanjem in možnostjo preizkusa izdelkov.

Sčasoma se je njuna ekipa širila, danes pa Army Shop šteje 5 članov, ki skupaj skrbijo za to, da stranke dobijo najboljšo uporabniško izkušnjo. V letih delovanja so si pridobili zaupanje številnih stalnih strank, pa tudi ugled med ponudniki tovrstne opreme doma in v tujini.Army Shop Kranj

Ponudba

V Army Shopu Kranj lahko najdete izjemno raznoliko ponudbo izdelkov vojaške in taktične opreme:

Uniforme in oblačila

– vojaške uniforme Slovenske in drugih armad
– taktična terenska oblačila
– majice, puloverji in druga vojaška oblačila
– škornji za vse vrste terena
– čevlji, gojzarji in druga vojaška obutev

READ  Moška Poslovna Moda

Oprema

– nahrbtniki, torbe in druga vojaška galanterija
– spalne vreče in šotorska oprema
– taktična oprema (tulci, ovitki, dodatki za orožje…)
– oprema za preživetje in samoobrambo
– noži

Zbirateljski kotiček

Poleg nove opreme Army Shop ponuja tudi:

– zbirateljske predmete iz obdobja JLA in drugih armad
– originalne vojaške značke, čine in medalje
– starejše modele vojaške opreme

Storitve

Army Shop Kranj ne ponuja le širokega izbora kakovostnih izdelkov, ampak tudi vrsto koristnih storitev:

– svetovanje in pomoč pri izbiri opreme
– možnost preizkusa izdelkov
– popravilo in vzdrževanje vojaške opreme
– izposoja opreme za različne namene
– po meri narejene uniforme z vezenjem
– personalizacija izdelkov (vezenje, tisk…)

Strokovno osebje Army Shopa vam bo z veseljem svetovalo, kateri izdelki so za vas najprimernejši glede na vaše potrebe in aktivnosti.

Prednosti nakupa

Zakaj se torej odločiti za Army Shop Kranj?

Kakovost

Izdelki v Army Shopu so skrbno izbrani med najboljšimi blagovnimi znamkami s področja vojaške industrije. Gre za preverjeno kakovost, ki zdrži v najtežjih pogojih.

Funkcionalnost

Vojaška oprema je narejena tako, da optimalno opravlja svojo funkcijo. Izdelki so prilagojeni za uporabo v ekstremnih razmerah in vsebujejo številne premišljene podrobnosti.

Tradicija

Mnogi cenijo tudi tradicijo, zgodovino in pristnost, ki jo nosijo nekateri vojaški kosi. V Army Shopu lahko najdete tako moderno kot originalno starejšo opremo.

Svetovanje

Osebje Army Shopa vam bo z veseljem svetovalo in pomagalo izbrati prave izdelke za vaše potrebe. Lahko jih tudi preizkusite in vidite, kako funkcionirajo v praksi.

Dostopne cene

Kljub kakovosti in funkcionalnosti so cene izdelkov v Army Shopu dostopne in konkurenčne. Cenejšo alternativo predstavlja tudi rabljena oprema.

READ  Moška Italijanska Moda

Sklep

Če iščete kakovostno in funkcionalno vojaško ali taktično opremo za katerikoli namen, je Army Shop Kranj pravi naslov za vas. Ugodne cene, strokovno svetovanje in možnost preizkusa izdelkov so le še dodaten razlog, da jih obiščete.

Z veseljem vam bodo pomagali izbrati pravo opremo, ne glede na to ali gre za uniforme, škornje, nahrbtnike ali nože. Zadovoljni bodo tako zbiralci, ljubitelji vojaške zgodovine kot tisti, ki iščejo kakovostno opremo za prosti čas ali delo na terenu.

Army Shop Kranj

Related posts

S Oliver Slovenija

admin

Moška Abstraktna Moda

admin

Moška Moda Petdesetih

admin

Leave a Comment