Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Moška moda

S Oliver Slovenija

S Oliver je mednarodna modna znamka, specializirana za oblačila in modne dodatke. Njihova podružnica S Oliver Slovenija ima sedež v Ljubljani in je prisotna na slovenskem trgu že več kot 20 let.

V Sloveniji imajo S Oliver trgovine v večjih mestih, kot so Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Novo mesto, Murska Sobota in drugje. Njihova oblačila so namenjena tako ženskam kot moškim ter otrokom.

Zgodovina blagovne znamke S Oliver

S Oliver je bil ustanovljen leta 1969 v Nemčiji. Ustanovitelj Bernd Freier je hotel ustvariti modo, ki bo kosmopolitska in bo nagovarjala mlade, urbane kupce.

Sprva so bila oblačila S Oliver namenjena izključno moškim, šele leta 1989 so začeli oblikovati tudi žensko kolekcijo. Danes imajo pestro ponudbo za oba spola ter tudi otroško kolekcijo.

Leta 1992 so odprli prvo franšizno trgovino S Oliver v Avstriji. Od takrat so se hitro širili po Evropi in drugih celinah. Leta 2022 so imeli že preko 800 lastnih in franšiznih trgovin v 40 državah.

S Oliver Slovenija deluje kot franšiza od leta 2001. Sprva so imeli trgovine le v Ljubljani, danes pa pokrivajo večji del države.

S Oliver Slovenija

Zakaj je S Oliver priljubljen v Sloveniji

S Oliver je v Sloveniji priljubljen iz več razlogov:

Trendovska oblačila za vsak dan

S Oliver ponuja kakovostna oblačila, ki sledijo aktualnim modnim trendom. Njihovi modni oblikovalci skrbijo, da so kolekcije vedno sveže in v koraku s časom. Oblačila so primerna za vsakdanjo rabo, za v službo ali prosti čas.

Cenovno so dostopna širšemu krogu ljudi, saj niso premijska znamka. Kljub temu izstopajo po kakovosti izdelave in materialov.

Negovan videz

Oblačila S Oliver dajejo vtis negovanega videza. So udobna, a hkrati lepo sedejo na telo in poudarijo prednosti vsake postave. Primerna so za vse generacije – od najstnikov do starejših.

READ  Moška Italijanska Moda

Zaradi krojev, ki sledijo linijam telesa, je videti, kot da je obleka narejena po meri, četudi gre za konfekcijo. To je še posebej cenjeno.

Pester izbor dodatkov

Poleg oblačil S Oliver ponuja tudi modne dodatke, kot so torbice, pasovi, nakit, klobuki, rutice in podobno. Tako lahko stranke sestavijo popoln modni videz iz ene znamke.

Z dodatki lahko svoj slog še bolj personalizirajo. S Oliver ima res veliko izbiro modnih dodatkov, ki sledijo aktualnim trendom.

Kolekcije S Oliver

S Oliver ima pestro ponudbo za vse priložnosti:

Vsakdanja oblačila

Največji del kolekcij predstavljajo udobna vsakdanja oblačila za v službo ali prosti čas. To so srajce, puloverji, jakne, hlače, krila, obleke in drugo.

Barve in kroji so primerni za celo leto, ne le za posamezno sezono. Stranke lahko sestavijo celotno garderobo z osnovnimi kosi S Oliver.

Poslovna oblačila

Tudi poslovne stranke lahko najdejo primerna oblačila v S Oliver – tako ženske kot moški. To so suknjiči, hlače, krila, bluze in srajce primerni za pisarniško okolje.

Kosi so narejeni iz kakovostnih materialov in imajo čist videz primeren za službo. Hkrati niso preveč formalni.

Športna oblačila

S Oliver ponuja tudi športna oblačila za vadbo in prosti čas. To so športni puloverji, jakne, hlače, majice in podobno.

Uporabljajo tehnične materiale, ki so primerni za šport. Oblike sledijo sodobnim modnim smernicam, zato so videti trendovsko.

Praznična oblačila

Za posebne priložnosti S Oliver ponuja tudi praznična oblačila. To so predvsem ženske obleke primerne za zabave, poroke in podobne dogodke.

Kosi so bolj bleščeči in izstopajoči ter narejeni iz bolj elegantnih materialov, kot je vsakdanja oblačila.

S Oliver je uveljavljena modna znamka, ki je prisotna v Sloveniji že več desetletij. Priljubljeni so zaradi kakovostnih in trendovskih oblačil za vse priložnosti.

READ  Moška Moda Srajce

Ponujajo pestro izbiro tako vsakdanjih kosov kot tudi poslovnih oblačil in športne mode. Svoj slog lahko dodatno nadgradimo z njihovimi modnimi dodatki.

S Oliver bo zagotovo ostal priljubljen še naprej, saj zvesto sledi potrebam in okusom slovenskih kupcev.

S Oliver Slovenija

Related posts

Moška Moda Poletje 2024

admin

Army Shop Kranj

admin

C&A Moška Moda

admin

Leave a Comment