Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Poroka

Poroka V Portorožu

Zakaj izbrati Portorož za poročno destinacijo

Portorož je ena najbolj priljubljenih poročnih destinacij v Sloveniji in za to obstaja več razlogov. Njegova lepa obala, palmice, hoteli in restavracije nudijo popolno kuliso za sanjsko poroko.

Lepote obale

Portorož je znan po svoji slikoviti obali, ki ponuja čudovite razglede na morje. Mnogi pari si želijo poroke na plaži ali v hotelu z razgledom na morje. Portorož ponuja oboje – tako peščene plaže kot hotele in restavracije z razgledom na piranski zaliv.

Palmice

Eden od prepoznavnih znakov Portoroža so palmice, ki rastejo vzdolž obale. Te tropske rastline ustvarijo občutek, kot da ste na počitnicah. Zato je poroka pod palmami prava izbira za sproščeno vzdušje.

Hoteli

Portorož je poln razkošnih hotelov, od katerih mnogi ponujajo tudi storitve za poroke. Hoteli, kot so Kempinski Palace, Grand Hotel Bernardin ali LifeClass Hotels, imajo lastne poročne dvorane, terase in restavracije, kjer lahko poteka slovesnost.

Restavracije

V Portorožu je na izbiro veliko odličnih restavracij za poročno slavje. Restavracije, kot sta Monfort ali Marina, ponujajo razgled na morje in okusno hrano za popolno poročno pojedino. Tudi hoteli imajo lastne restavracije, ki so primerne za slavje.

Poroka V Portorožu

Kako organizirati poroko v Portorožu

Če ste se odločili za poroko v Portorožu, potrebujete dober načrt organizacije, da bo vse potekalo gladko.

Izbira datuma in lokacije

Najprej morate izbrati datum in lokacijo poroke. Če želite poroko v hotelu ali restavraciji, preverite njihovo razpoložljivost terminov. Poletna sezona je še posebej zasedena, zato je priporočljivo rezervirati zgodaj.

Priprava seznama gostov

Ko imate datum, pripravite seznam gostov. Upoštevajte kapaciteto izbrane lokacije. Priporočljivo je poslati vabila vsaj 6 mesecev prej, da si gostje lahko pravočasno zagotovijo namestitev.

READ  Poroka V Živo

Organizacija namestitev

Glede na število gostov boste morda morali rezervirati sobe v različnih hotelih. Priporočljivo je imeti sklenjene dogovore za skupinske rezervacije. Poskrbite tudi za lastno poročno suito.

Izbira poročnih storitev

Hoteli v Portorožu ponujajo pakete za celovito organizacijo poroke. V nasprotnem primeru boste morali sami izbrati: catering, cvetličarja, glasbo oz. DJ-ja, fotografa in video, slaščičarja, dekoraterja itd. Pri tem vam lahko pomaga poročni organizator.

Priprava urnika

Pred poroko pripravite natančen časovni urnik za ves dan – od priprave, obreda, fotografiranja do slavja. Tako bodo stvari potekale gladko in brez stresa. Poskrbite tudi za prevoze in nastanitev za tiste, ki pridejo od dlje.

Zakaj je poroka v Portorožu odlična izbira

Portorož je resnično sanjska lokacija za nepozabno poroko.

Romantično vzdušje

Sprehod ob morju, pogled na zahajajoče sonce in zvoki valov – vse to ustvarja popolnoma romantično vzdušje za poročni obred in fotografiranje.

Pestra ponudba namestitev

Na voljo je veliko hotelov različnih cenovnih razredov, od butičnih do prestižnih 5-zvezdičnih, ki ponujajo tudi poročne pakete. Prav tako so na voljo apartmaji in zasebne nastanitve.

Odlična lokalna gastronomija

Restavracije v Portorožu postrežejo z morsko hrano, istrskimi specialitetami in mednarodnimi jedeli. Tako bodo poskrbljeno za okusno poročno pojedino.

Bližina letališča

Letališče Portorož je oddaljeno le 2 km iz središča mesta. Zato je priročno za goste, ki prihajajo od drugod. Tudi do bližnjega letališča v Benetkah je le uro in pol vožnje.

Celovite poročne storitve

Hoteli in specializirane agencije v Portorožu ponujajo organizacijo celotne poroke – od ceremonije, hrane in pijače do dekoracije in zabave. Tako vam ni treba skrbeti za logistiko.

Če iščete nepozabno lokacijo ob morju za svojo sanjsko poroko, je Portorož prava izbira!

READ  Poroka Tujcev V Sloveniji

 

Related posts

Poroka V Sredo

admin

Poroka V Šotoru

admin

Poroka V Logarski Dolini

admin

Leave a Comment