Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Poroka

Poroka V Lipici

Lipica je čudovita lokacija za poroko. Z njeno bogato zgodovino in čudovito naravo je pravi raj za zaljubljence, ki si želijo svoj poseben dan.

Zakaj izbrati Lipico za poroko

Lipica ponuja mnogo prednosti za poročni par:

  • Čudovita narava – Lipica je obdana z zelenimi travniki, gozdovi in griči. Popolna lokacija za poročne fotografije.
  • Zgodovinsko ozadje – Lipica je rojstni kraj lipicancev že več kot 400 let. Poroka v Lipici vam omogoča, da postanete del te bogate zgodovine.
  • Edinstvene lokacije – Lipica ponuja več čudovitih lokacij za obred, sprejem ali fotografiranje, kot so Dvorec Lipica, Jahalna dvorana in hotel Maestoso.
  • Lipicanci – Lipica je dom lipicancev, elegantnih belih konj. Fotografiranje s temi čudovitimi živalmi bo vašim fotografijam dalo poseben čar.
  • Domačnost – Lipica je manjše in intimno mesto, kar omogoča topel in oseben občutek na vaš poročni dan.

Priprave na poroko

Izbira datuma

Pri izbiri datuma poroke v Lipici upoštevajte letne čase. Pomlad in zgodnje poletje ponujajo zeleno pokrajino, jesen pa čudovite barve listja. Poleti je topleje, zato izberite senčne lokacije za obred in fotografiranje.

Rezervacija lokacij

Glede na število gostov izberite primerno lokacijo za obred in sprejem. Najbolj priljubljene so Dvorec Lipica, Jahalna dvorana, Hotel Maestoso in različni prostori v Kobilarni Lipica. Priporočamo zgodnjo rezervacijo, saj so termini hitro zasedeni.

Priprava poročnega seznama

Dober poročni seznam vam bo pomagal, da na veliki dan ne pozabite ničesar pomembnega. Vključite stvari kot so obleka, nakit, čevlji, frizura in ličenje, šopki in dekoracije, glasba in fotografiranje. Ne pozabite tudi na malenkosti kot so zapestnice za obroče in rezervne nogavice.

READ  Sanjska Poroka V Tujini

Vadba obreda

Pred velikim dnem si vzemite čas za vajo obreda z matičarjem in pričami. Tako boste na samem obredu sproščeni in prepričani v vse korake. Vadba je tudi odlična priložnost, da preverite akustiko prostora.

Poroka V Lipici

Priprava na poročni dan

Dan pred poroko poskrbite, da bo vse pripravljeno za veliki dan.

Zadnji pregled lokacij

Obiščite lokacije obreda in sprejema ter preverite, če je vse pripravljeno po načrtih – mize, stoli, ozvočenje, okrasitev. Potrdite uro prihoda dobaviteljev.

Pakiranje stvari

Pripravite torbe z oblekami, obutvijo in nakitom za nevesto, ženina in priče. Ne pozabite na manjšo torbo z rezervnimi oblačili, šminko za popravke in drugimi potrebščinami za nepredvidene težave.

Oddih in zgodnja nočitev

Poskusite se izogniti stresu – oddih in zgodnja nočitev sta ključna za dobro počutje na poročni dan. Skupaj s partnerjem se osredotočita le nase in uživajta v trenutku.

Potek poročnega dne

S skrbnim načrtovanjem bo vaša poroka v Lipici potekala nemoteno in stresno.

Prihod na lokacijo

Priporočamo, da se z ženinom, pričami in starši odpravite na lokacijo poroke vsaj dve uri pred začetkom obreda. Tako boste imeli dovolj časa za priprave in nepredvidene zaplete.

Priprava neveste

V tem času naj nevesta skupaj z družico poskrbi za pričesko, ličenje in oblačenje poročne obleke. Naj bo sproščena in naj uživa v trenutkih s svojimi najdražjimi.

Fotografiranje pred obredom

Po končani pripravi neveste in ženina je čas za skupne in posamične fotografije. Fotograf bo poskrbel za nepozabne spomine. Po fotografiranju naj se gostje posedajo na svoja mesta.

Obred

Z začetkom obreda se osredotočite le na partnerja in uživajta v tem čarobnem trenutku, ko postaneta mož in žena. Po koncu obreda sledi čestitanje gostov.

READ  Poroka V Goriških Brdih

Fotografiranje po obredu

Sledi še nekaj skupinskih in družinskih fotografij, morda tudi ob lipicancih, če ste jih izbrali kot del poroke.

Sprejem

Zdaj je čas za proslavljanje! Privoščite si odlično hrano in pijačo ob družbi najdražjih. Čas je za ples, zabavo in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Sklepne misli

S skrbnim načrtovanjem in izbrano ekipo dobaviteljev vam bo poroka v Lipici prinesla nepozaben dan, poln ljubezni, smeha in romantike. Edinstvene lokacije Lipice so kot ustvarjene za sanjsko poroko.

Related posts

Poroka V Grčiji

admin

Poroka V Tujini Cena

admin

Cerkvena In Civilna Poroka V Tujini

admin

Leave a Comment