Ideje za dom, družino, poroke in praznovanja po letnih časih
Image default
Ženska moda

Ženska Moda V Letu 2019

Ženska moda v letu 2019 je bila polna barv, vzorcev in različnih slogov. Od športne mode do poslovne mode je bilo veliko trendov, ki so zaznamovali oblačenje žensk v preteklem letu.

Ženska Moda V Letu 2019

Glavni trendi v ženski modi leta 2019

Udobje

Eden največjih trendov leta 2019 je bilo udobje. Ženske so začele nositi ohlapnejša in mehkejša oblačila, ki so jim omogočala več svobode gibanja. To vključuje široke hlače, oversize puloverje in ohlapne tunike. Veliko žensk je začelo nositi športna oblačila tudi izven telovadnice, na primer jogging hlače, majice in športne copate.

Živalski vzorci

Živalski vzorci, kot so zebre, leopardi in tigerji so bili zelo priljubljeni. Pojavili so se na oblekah, krilih, puloverjih in dodatkih, kot so torbice in šali. Živalski vzorci so dodali kanček divjine vsakdanjim modnim izbiram.

Oblika črke V

Moda v obliki črke V je bila zelo opazna, z izrezi v obliki črke V na vratnih izrezih oblek in puloverjev. Ta slog poudarja ključne dele telesa, kot sta dekolte in vrat, ter ustvarja privlačen videz.

Svetli barvni odtenki

Svetli in nežni barvni odtenki, kot so bledo roza, modra, zelena in rumena so bili zelo priljubljeni. Ti odtenki oddajajo svežino in so popolni za pomlad in poletje. Pojavljali so se v obliki oblek brez rokavov, kril, srajc in puloverjev.

Velika karirasta vzorca

Oblačila in dodatki z velikim karirastim vzorcem so bili prav tako zelo priljubljeni. Najbolj izstopajoč je bil rdeče-črni karo vzorec, ki se je pojavljal na plaščih, krilih in torbicah. Karirasti vzorci so dodali kanček punka sicer bolj klasičnim kosom oblačil.

Modni trendi po starostnih skupinah

Mlade ženske

Mlajše ženske so nosile bolj sproščena in športna oblačila, kot so oversize puloverji, široke hlače in superge. Priljubljeni so bili tudi kratki kavbojki ter ožje krilo z razporkom. Za zabave so bile priljubljene mini obleke v živih barvah in bleščicah. Veliko mladih žensk je nosilo tudi udobne športne nedrčke namesto modnih nedrčkov.

READ  Coma Ženska Moda

Ženske srednjih let

Ženske srednjih let so še vedno rad nosile klasične kose, kot so suknjiči, krila do kolena in blazerji. Priljubljeni so bili zemeljski odtenki, kot je opečnato rdeča, senčnica in olivno zelena. Veliko žensk srednjih let je začelo nositi tudi udobnejša oblačila, kot so tunike, široke hlače in puloverji iz mehkih materialov.

Starejše ženske

Starejše ženske so še naprej dajale prednost elegantnim in klasičnim oblačilom, vendar z modernim pridihom. Priljubljena sta bila krilo do kolena ali malo nad koleno v kombinaciji z elegantnim puloverjem ali bluzo. Veliko starejših žensk je začelo nositi tudi bolj sproščena oblačila, kot so hlače iz mehkih materialov, tunika ali dolga obleka.

Najbolj priljubljeni modni dodatki

Poleg oblačil so bili leta 2019 zelo priljubljeni tudi različni modni dodatki. Nekateri izstopajoči so:

  • Velike sončne očala z debelem okvirjem
  • Široki pasovi z veliko zaponko
  • Torbice v živih barvah, posebej roza in rumena
  • Šali z živalskimi vzorci
  • Veliki slamnati klobuki
  • Čevlji kitten pete v različnih barvah
  • Verižice z velikimi črkami, ki črkujejo ime ali kratko besedo

Ključni kos oblačila

Eden najbolj ključnih kosov oblačila v ženski modi 2019 je bila udobna bela majica ali top. Ta preprost kos se je nosil na veliko različnih načinov, od elegantnega do športnega videza. Kombiniran je bil z vsem od kril in hlač do suknjičev za bolj posloven videz. Bela majica je bila osnova številnih modnih kombinacij in nepogrešljiv del garderobe vsake ženske.

Sklep

Leto 2019 je prineslo veliko raznolikih modnih trendov v ženski modi. Od udobnih in športnih oblačil do elegantnih klasičnih kosov je bilo nekaj za vsak okus. Najbolj izstopajoči trendi so bili udobje, živalski vzorci, oblika črke V, svetli odtenki in velika karirasta vzorca. Ti trendi bodo verjetno vplivali tudi na modo v prihodnjem letu, z nekaj manjšimi spremembami. Kljub vsem trendom pa je preprosta bela majica ostala ključni kos, ki ga lahko nosimo na neskončno načinov.

READ  C&A Moška Moda

Ženska Moda V Letu 2019

Related posts

Ženska Moda 70 Ih

admin

Ženska Moda 1890

admin

Ženska Elegantna Moda 80 Leta

admin

Leave a Comment